Apex Biotech Ltd.

Izdelke & storitve

Knowledge
Dom > Znanja > Vsebine

Cimet citat-odlično zeliščne sestavine za spodbujanje zdravega glukoze ravni

Source:Smart-publikacije | Updated: Jul 22, 2016

V acient kitajske zgodovine, cimet je naveden v onf prvih na Kitajska botantical medicine. Nekatere pogoste oblike so olja in prahu. In Cinnamonand #39; s surovo origion vključuje: Guangxi, Guangdong, Yunnan, itd.

Eterična olja v cimet seveda podpirajo zdravo insulina funkcijo ter pomaga vzdrževati delovanje presnove. V glavnem, to olje lahko applicated v Spice proizvodov, Foodandamp, dodatek in kemičnih izdelkov za osebno nego.

O izvleček cimeta v prahu, to silen ekstrakt prinaša zanesljive naravnih podporo za zdravo insulina funkcijo.

Richard Anderson in njegova ekipa na na oddelek za kmetijstvo ZDA je človekove Nutrition Research Center v mestu Beltsville, Maryland, odkril znanstveni dokazi, da dokaže, kako cimet služi kot pomemben antioksidant,

in je koristno pri preprečevanju in nadzoru netoleranco za glukozo in sladkorna bolezen.

Cimet vsebuje vodotopni polifenolov spojino imenovano MHCP (methylhydroxy chalcone polimer), ki je delno odgovorna za njegove koristi za zdravje. V poskusih epruveto neobjavljenih, raziskovalci so ugotovili, da MHCP posnema insulin, aktivira svoje receptor in deluje sinergistično s insulina v celicah. Ko miši so imele MHCP, njihova raven glukoze padla dramatično.

Nato, da vidim, kako bo to delovalo na ljudeh, Alam Khan, ki je bil podoktorski sodelavec v laboratoriju Andersona, organizirali študija v Pakistanu. Prostovoljci z sladkorna bolezen tipa II so imeli eno, tri ali šest gramov cimeta v prahu na dan v kapsulah po obroku.

Vsi odzvali v tednih, z raven sladkorja v krvi, ki so bili v povprečju 20 % nižje od kontrolne skupine. Nekateri celo doseči normalno krvni sladkor. Krvni sladkor začel plazeče se spet po za diabetike ustavil ob cimet.

"Raziskovalci ugotovljeno, cimet sproži sposobnost maščobnih celic v diabetični Posamezniki odzivajo na insulin, ki je prav tako okrepljeno odstranitev glukoze."

Cimet je dodatne koristi. To tudi znižati maščobe in "slab" holesterol, ki so tudi delno nadzira insulina v krvi. In v poskusih epruveto, nevtralizira proste radikale, ki so povišani pri diabetikih.

Kaj učinkovin ugotovili?

Anderson je skupina ugotovila, da je cimet vsebuje antioksidante, imenovane polifenoli, da dvig ravni treh ključnih proteinov. Te beljakovine so pomembne v insulina signalizacija, transport glukoze in vnetni odziv. V drugi študiji,

Znanstveniki raziskovali cimet kemije in ugotovila, da proanthocyanidin, vrsta polifenolov, morda insulin podobne lastnosti.

"Raziskovalci ugotovljeno, da cimet lahko dragoceno kandidat za novo zdravilo antidiabetičnimi."

Poleg tega skupina na University of Calgary, Kanada, ugotovila, da fenolnih kislin, ki so glavna sestavina cimet citat, znižuje glukoze v krvi s krepitvijo transport glukoze. Raziskovalcev ugotovila, da je cimet lahko dragoceno kandidat za novo zdravilo antidiabetičnimi.

Kaj je treba iskati v cimet dodatek?

Večina izdelki vsebujejo samo a vodotopni cimet citat, ni pomembno topne cimet komponent. To je pomembno, da dodatek, ki zagotavlja celoten spekter cimet aktivne fitokemikalije, vključno z je topen v vodi in pomembno topne spojine, vključno z cinnamaldehyde.

Zakaj naj vzamem dodatek cimeta ekstrakt, ko lahko dodate začimb za moja hrana?

Dobra novica je, da vam ni treba jesti maščob obremenjeno cimet buns ali jabolčno pito zadobiti vaš dnevni izpolnite to neverjetno začimb.

In medtem ko škropljenju cimet toast ali žitnih zjutraj bo pomagal podporo zdravo raven glukoze v krvi, pri čemer celoten spekter ekstrakta vam omogoča, da se vse potencialne koristi cimeta v obliki koncentrirano, neprisiljen vzeti.

Editorand #39; s Opomba:

Naravno zdravje rešitve, opisane v tem članku so na voljo prek številnih on-line trgovci, vključno s spodaj navedenih.

S klikom te povezave, ki vam pomaga, podpira raziskave pomembno nadomestno zdravstveno nudimo.

Obiščite NutriStand-prehrana časopisov od človeka dodatek za znanstveno prehranskih dopolnil!

Obiščite mednarodni Antiaging sistemi za težko najti terapije. Specializirani so za Tomorrowand #39; s zdravljenja danes?.

Obiščite www.amazon.com-odličen način za najti konkurenčno ravnanje na dodatke, ki jih veliko različnih proizvajalcev.

Obiščite VitaE8 - Ultimate Vitamin E-če želite izvedeti več o pomenu full-spektru vitamin E dodatki.

Ta članek ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečitvi katerekoli bolezni. Vedno se posvetujte z zdravnikom pred vkrcanjem na prehransko dopolnilo program.


Povpraševanje
Kontakt
Naslov: No.6 Zhangba 4. Rd., Xi'an Hi-Tech območje, Xi'an 710077, Kitajska.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | O nas | Izdelke & storitve | Novice | Znanja | Nadzor kakovosti | Kontakt | Mobilni telefon | XML | Glavna stran